451 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Amerikaanse rapper Tyler, The Creator komt uit de kast

Amerikaanse rapper Tyler, The Creator komt uit de kast

Twee jaar geleden kwam hij de UK niet in vanwege homofobe teksten

De Amerikaanse rapper Tyler Gregory Okonma, beter bekend als Tyler, The Creator, is uit de kast gekomen. Opmerkelijk: in 2015 kwam hij het Verenigd Koninkrijk niet in vanwege homofobe teksten in zijn nummers.

Amerikaanse media melden dat verschillende nummers op zijn nieuwe album Scum Fuck Flower Boy verwijzen naar zijn geaardheid. Zo zingt hij op het nummer 'Garden Shed' over vrienden die niet weten dat hij een geheim heeft, een verboden liefde. Op 'I Ain't Got Time' zingt hij dat hij jongens zoent sinds 2004.

Op Social Media heeft de zanger geschreven dat hij een paar dagen geleden al uit de kast kwam, maar dat niemand het iets boeide. Zijn album Scum Fuck Flower Boy met het nummer 'I Ain't Got Time' komt deze week uit. 

Homofobe teksten
Twee jaar geleden kwam Tyler nog in het nieuws vanwege homofobe songteksten. Hij kreeg een brief met daarin geschreven dat hij drie tot vijf jaar het Verenigd Koninkrijk niet in mocht. Het woord 'faggot' kwam meer dan eens voor in zijn teksten. Zelf vond hij dat niet eerlijk, toen zijn vriend Ocean uit de kast kwam heeft hij laten weten hoe trots hij was. 

 

 

  Whatsapp
17 juli 2017, 12:52
451 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok